Information Covid 19

Detta gör vi för att minska smittspridningen och att ni som kunder ska känna er trygga. Vi ber er att tänka på ert egna ansvar.

Körlektioner

Inför körlektionerna är det viktigt att du som kund kommer till oss helt frisk utan några som helst förkylningssymtom. Det finns gott med utrymmen hos oss där du kan vänta utan att sitta bredvid någon annan både inomhus och ute. Tänk på att du håller avstånd till andra kunder i lokalen. Vi ber dig tvätta händerna och använda handsprit innan vi går ut till bilen.  Vi torkar och spritar våra bilar mellan varje elev samt är noga med våran egna handhygien.

Våra kurser

Vi har minskat antal deltagare vid samtliga kurser för att du som kund ska känna dig trygg i en luftig och rymlig lokal. Du sitter alltid med avstånd till andra eller med ditt medföljande sällskap. När vi bjuder på fika, tänk på avstånd till andra. Det finns flera platser i lokalen där det finns handsprit. Vi städar lokalen kontinuerligt.

From 24/11 har vi max 7 st deltagare/kurs. Detta innebär att priset för introduktionsutbildningen höjs tillfälligt till 780:-/deltagare.

Besök oss gärna på distans

Om det är möjligt för dig som kund att i första hand kontakta oss via mail eller telefon ber vi dig att göra detta, alternativt ge oss dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Kontakta oss

Behöver du avboka en tid hos oss eller har frågor eller funderingar kring vårt arbete för att minska smittspridningen kan du alltid höra av dig till oss. Du kan kontakta oss via mail eller telefon.

 

Maila: info@franssonisraelson.se

Ring: 013-123584